دوره MBA

دوره جامع مدیریت رستوران و کافه | MBA

دوره MBA یا مدیریت عالی کافه  رستوران تلاش دارد با ایجاد قابلیت ها و شایستگی های مورد نیاز در جهت یافتن راه حل های مناسب برای مشکلات و مسائل موجود در محیط رقابتی کسب و کار کافه و رستوران در سطوح مدیران میانی و کارشناسان ارشد و هریک از فعالان در صنعت کافه رستوران قدم بردارد. تلاش این مجموعه با گردآوری دانش روز به همراه اساتید حرفه ای و آکادمیک براین بوده است که در پایان دوره فرد خود را واجد سطح بالاتری از قابلیت های عملیاتی مدیریتی یابد.

  • حضور اساتید برجسته و مجرب صنعت کافه و رستوران کشور
  • گواهینامه اعطایی به فارغ التحصیلان گواهینامه مورد تایید وزارت علوم ,تحقیقات و فناوری و همچنین مورد تایید اتحادیه رستوران داران می باشد.
  • علاوه بر دروس اصلی ,ورکشاپ ها و مشاوره تخصصی نیز جهت تقویت مهارت های کاربردی دانش پژوهان ارائه می گردد.
  • امکان پذیرش و معادل سازی سر فصل ها برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر دانشگاههای خارج از کشور فراهم است.
این دوره برای چه کسانی مناسب است؟
دوره جامع مدیریت رستوران و کافه ( MBA رستورانی ) برای تمامی مدیران در تمامی سطوح مناسب است. مدیران فرانچایز، مدیران شعب، مدیران مارکتینگ و مدیران پشت صحنه رستوران ها و کافه ها می توانند از این دوره استفاده کنند.

مدرسان دوره

بهترین‌ها را جمع کرده‌ایم
نوید سهیلی

نوید سهیلی

مشاوره و راه اندازی کافه و رستوران

منصور بردبار مقدم

منصور بردبار مقدم

محمدامین حاجی قاسمی

دکتر محمدامین حاجی قاسمی

محمد خطیبی

دکتر محمد خطیبی

استراتژیست کسب و کار

محمد بنی هاشمی

مشاور راه اندازی تشریفات رستوران

مازیار عصام

مازیار عصام

دکتر علی اسداللهی | دکترای مدیریت مالی

دکتر علی اسداللهی

دکترای مدیریت مالی

دکتر سعید شهباز مرادی

دکترای مدیریت رفتار سازمانی

رسا فیروزی | آوای رسا

رسا فیروزی

مشاور کسب و کار رستوران و کافه

دکتر رحیم فرضی پور

دکتر رحیم فرضی پور

مدیر آموزشگاه آزاد بهار

دکتر بهنود اله وردی

دکتر بهنود الله وردی

دکتر امین اسداللهی

دکتر امین اسداللهی

دکتری مدیریت بازرگانی-گرایش بازاریابی

امیرحسین رضائیان

امیر حسین رضائیان

مشاوره و راه اندازی کافه و رستوران

امیر بختایی

امیر بختایی

دکتر احمد صفار

نیاز به مشاوره دارید؟
کارشناسان دوره شما را راهنمایی می‌کنند. با ما تماس بیگرید و اطلاعات لازم را دریافت کنید.

سرفصل‌های دوره

دروس عمومی
ردیفسرفصل دروسنام استادمدت زمان
1سمینار مفاهیم نوین مدیریتدکتر رحیم فرضی پور3 ساعت
2مهارت های نوین و کاربردی مدیریتدکتر رحیم فرضی پور 36 ساعت
3مدیریت رفتار سازمانیدکتر شهباز مرادی21 ساعت
جمع ساعات: 60
دروس تخصصی
ردیفسرفصل دروسنام استادمدت زمان
1مدل کسب و کاردکتر محمد خطیبی15 ساعت
2تیم سازی و رهبریدکتر رحیم فرضی پور12 ساعت
3مدیریت مالیدکتر علی اسداللهی9 ساعت
4حسابداری تخصصیشرکت اکانتینگ9 ساعت
5مارکتینگدکتر امین اسداللهی15 ساعت
6برندینگدکتر بهنود الله وردی12 ساعت
7فرانچایزدکتر صفار9 ساعت
8CRMشرکت سپیدز6 ساعت
9صنعت رستوراننوید سهیلی24 ساعت
10مدیریت کاربردیامیرحسین رضائیان9 ساعت
11HACCP (کنترل ایمنی و بهداشت)مقدم _ عضو اتحادیه رستوران داران3 ساعت
12قانون صنعتمازیار عصام _ عضو اتحادیه رستوران داران3 ساعت
13چالش در سالنمحمد بنی هاشمی9 ساعت
14بهره برداری کلیرسا فیروزی12 ساعت
15کارگاه های آموزشیافراد متخصص صنعت20 ساعت
16Control Costامیرحسین ماهی دشتی9 ساعت
17اصول و فنون مذاکرهمهندس بختایی15 ساعت
18قراردادهادکتر قاسمی6 ساعت
19فناوری اطلاعاتشرکت اسمارت6 ساعت
جمع ساعات: 203
نیاز به مشاوره دارید؟
کارشناسان دوره شما را راهنمایی می‌کنند. با ما تماس بیگرید و اطلاعات لازم را دریافت کنید.
چرا باید در این دوره شرکت کنم؟

دوره جامع مدیریت رستوران و کافه به این منظور طراحی شده است تا تمامی مالکان و مدیران رستورانی بتوانند دانش خود را در زمینه مدیریت یک رستوران یا کافه ارتقا دهند.

صنعت غذا و نوشیدنی یکی از صنایع مهم در کل دنیاست و گردش مالی زیادی را به خود اختصاص داده است. مسئله مدیریت منابع، مدیریت نیروی انسانی و تصمیمات استراتژیک، مسائلی هستند که برای داشتن یک رستوران موفق ضروری است.

از سویی، یکی از مهمترین اهدافی که برای بسیاری از برند های رستورانی اهمیت دارد، مسئله فرانچایز یا اضافه کردن شعب است. امری که دانش کافی و دقت در تصمیم گیری را می‌طلبد.

این دوره، برای ایجاد یک دانش جامع و کافی در مدیرانی طراحی شده است که تمایل دارند با بروزرسانی دانش خود، سهمی مناسب از این صنعت به دست بیاورند.

دستاورد این دوره چیست؟
  • تغییر نگرش فردی و مدیریتی
  • تفکر استراتژیک
  • افزایش ارتباطات و نظم فردی
  • دانش تخصصی در زمینه رستوران و کافه
  • ایجاد دید وسیع تر
  • آشنایی با ترند‌های روز کسب و کار

تقویم آموزشی

تاریخ شروع دورهتاریخ پایان دورهمحل برگزاری دورهوضعیت دوره
1399/11/141400/06/20آموزشگاه عالی آزاد بهارپایان یافته
1400/07/031401/04/28آموزشگاه عالی آزاد بهارپایان یافته
1401/05/101402/02/20آموزشگاه عالی آزاد بهارپایان یافته
1402/03/011402/12/21آموزشگاه عالی آزاد بهارپایان یافته
نیاز به مشاوره دارید؟

MBA کافه و رستوران چیست؟

برای حل این چالش ها دوره ای طراحی کردیم که حدود 20 سرفصل مهم توسط 20 استاد متخصص برای حل دونه دونه مشکلات شما حدود 200 ساعت به شما آموزش میدهند در این بین ورک‌شاپ‌هایی طراحی نمودیم که بزرگانو صاحبین فکر  و نگرش در حوزه ی غذا  و نوشیدنی, تجربیات ارزشمندشونو به شما انتقال میدهند. این دوره در مدرسه کسب و کار های که  بنیان گذارMBA و DBA  در ایران است و با مدرک از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری ارائه میگردد.

در این دوره تکنیکهای و فعالیت های مدیریت به روز را یاد میگیرید.

با مدل کسب و کار یادمیگیرید ارزش برندتون چگونه شناسایی و انتقال بدین یاد میگیرید که منابع انسانی را چگونه استخدام و کنترل کنید که وفادار شن.

در این دوره از انبارداری صحیح تا COST CONTROL  و حسابداری و صندوقداریتونو آموزش میبینه.

با مباحث بازاریابی  آشنا میشوید و به شما آموزش داده  میشود که چگونه کسب و کارتونو تبدیل کنید به یک برند

زیرساخت لازم و روند اعطای نمایندگی و شعبه را میاموزید. با قوانین صنعت آشنا میشین.

بهداشت محیط و فردی لازمه را می آموزید.

یاد میگیرید با CRM  و باشگاه  مشتریان چگونه توان فروش و وفادارسازی مشتریانتونو افزایش می دهد.

با برندهای روز دنیا آشنا میشین و مدیریت سالن,آشپزخونه و بارتونو یاد میگیرید.

و از جمع بندی کلیه این آموزه ها و اجرای صحیح آنها میتوانید کسب و کار حرفه ای و روونی بسازید.

راحت تر کار کنید, بهره برداری بیشتری کنید.