خانه » MBA رستوران و کافه
دوره MBA یا مدیریت عالی کافه رستوران تلاش دارد با ایجاد قابلیت ها و شایستگی های مورد نیاز در جهت یافتن راه حل های مناسب برای مشکلات و مسائل موجود در محیط رقابتی کسب و کار کافه و رستوران در سطوح مدیران میانی و کارشناسان ارشد و هریک از فعالان در صنعت کافه رستوران قدم بردارد. تلاش این مجموعه با گردآوری دانش روز به همراه اساتید حرفه ای و آکادمیک براین بوده است که در پایان دوره فرد خود را واجد سطح بالاتری از قابلیت های عملیاتی مدیریتی یابد.
نوید سهیلی
مشاوره و راه اندازی کافه و رستوران
منصور بردبار مقدم
دکتر محمدامین حاجی قاسمی
دکتر محمد خطیبی
استراتژیست کسب و کار
محمد بنی هاشمی
مشاور راه اندازی تشریفات رستوران
مازیار عصام
دکتر علی اسداللهی
دکترای مدیریت مالی
دکتر سعید شهباز مرادی
دکترای مدیریت رفتار سازمانی
رسا فیروزی
مشاور کسب و کار رستوران و کافه
دکتر رحیم فرضی پور
مدیر آموزشگاه آزاد بهار
دکتر بهنود الله وردی
دکتر امین اسداللهی
دکتری مدیریت بازرگانی-گرایش بازاریابی
امیر حسین رضائیان
مشاوره و راه اندازی کافه و رستوران
امیر بختایی
دکتر احمد صفار
ردیف | سرفصل دروس | نام استاد | مدت زمان |
---|---|---|---|
1 | سمینار مفاهیم نوین مدیریت | دکتر رحیم فرضی پور | 3 ساعت |
2 | مهارت های نوین و کاربردی مدیریت | دکتر رحیم فرضی پور | 36 ساعت |
3 | مدیریت رفتار سازمانی | دکتر شهباز مرادی | 21 ساعت |
جمع ساعات: 60 |
ردیف | سرفصل دروس | نام استاد | مدت زمان |
---|---|---|---|
1 | مدل کسب و کار | دکتر محمد خطیبی | 15 ساعت |
2 | تیم سازی و رهبری | دکتر رحیم فرضی پور | 12 ساعت |
3 | مدیریت مالی | دکتر علی اسداللهی | 9 ساعت |
4 | حسابداری تخصصی | شرکت اکانتینگ | 9 ساعت |
5 | مارکتینگ | دکتر امین اسداللهی | 15 ساعت |
6 | برندینگ | دکتر بهنود الله وردی | 12 ساعت |
7 | فرانچایز | دکتر صفار | 9 ساعت |
8 | CRM | شرکت سپیدز | 6 ساعت |
9 | صنعت رستوران | نوید سهیلی | 24 ساعت |
10 | مدیریت کاربردی | امیرحسین رضائیان | 9 ساعت |
11 | HACCP (کنترل ایمنی و بهداشت) | مقدم _ عضو اتحادیه رستوران داران | 3 ساعت |
12 | قانون صنعت | مازیار عصام _ عضو اتحادیه رستوران داران | 3 ساعت |
13 | چالش در سالن | محمد بنی هاشمی | 9 ساعت |
14 | بهره برداری کلی | رسا فیروزی | 12 ساعت |
15 | کارگاه های آموزشی | افراد متخصص صنعت | 20 ساعت |
16 | Control Cost | امیرحسین ماهی دشتی | 9 ساعت |
17 | اصول و فنون مذاکره | مهندس بختایی | 15 ساعت |
18 | قراردادها | دکتر قاسمی | 6 ساعت |
19 | فناوری اطلاعات | شرکت اسمارت | 6 ساعت |
جمع ساعات: 203 |
دوره جامع مدیریت رستوران و کافه به این منظور طراحی شده است تا تمامی مالکان و مدیران رستورانی بتوانند دانش خود را در زمینه مدیریت یک رستوران یا کافه ارتقا دهند.
صنعت غذا و نوشیدنی یکی از صنایع مهم در کل دنیاست و گردش مالی زیادی را به خود اختصاص داده است. مسئله مدیریت منابع، مدیریت نیروی انسانی و تصمیمات استراتژیک، مسائلی هستند که برای داشتن یک رستوران موفق ضروری است.
از سویی، یکی از مهمترین اهدافی که برای بسیاری از برند های رستورانی اهمیت دارد، مسئله فرانچایز یا اضافه کردن شعب است. امری که دانش کافی و دقت در تصمیم گیری را میطلبد.
این دوره، برای ایجاد یک دانش جامع و کافی در مدیرانی طراحی شده است که تمایل دارند با بروزرسانی دانش خود، سهمی مناسب از این صنعت به دست بیاورند.
تاریخ شروع دوره | تاریخ پایان دوره | محل برگزاری دوره | وضعیت دوره |
---|---|---|---|
1399/11/14 | 1400/06/20 | آموزشگاه عالی آزاد بهار | پایان یافته |
1400/07/03 | 1401/04/28 | آموزشگاه عالی آزاد بهار | پایان یافته |
1401/05/10 | 1402/02/20 | آموزشگاه عالی آزاد بهار | پایان یافته |
1402/03/01 | 1402/12/21 | آموزشگاه عالی آزاد بهار | پایان یافته |
برای حل این چالش ها دوره ای طراحی کردیم که حدود 20 سرفصل مهم توسط 20 استاد متخصص برای حل دونه دونه مشکلات شما حدود 200 ساعت به شما آموزش میدهند در این بین ورکشاپهایی طراحی نمودیم که بزرگانو صاحبین فکر و نگرش در حوزه ی غذا و نوشیدنی, تجربیات ارزشمندشونو به شما انتقال میدهند. این دوره در مدرسه کسب و کار های که بنیان گذارMBA و DBA در ایران است و با مدرک از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری ارائه میگردد.
در این دوره تکنیکهای و فعالیت های مدیریت به روز را یاد میگیرید.
با مدل کسب و کار یادمیگیرید ارزش برندتون چگونه شناسایی و انتقال بدین یاد میگیرید که منابع انسانی را چگونه استخدام و کنترل کنید که وفادار شن.
در این دوره از انبارداری صحیح تا COST CONTROL و حسابداری و صندوقداریتونو آموزش میبینه.
با مباحث بازاریابی آشنا میشوید و به شما آموزش داده میشود که چگونه کسب و کارتونو تبدیل کنید به یک برند
زیرساخت لازم و روند اعطای نمایندگی و شعبه را میاموزید. با قوانین صنعت آشنا میشین.
بهداشت محیط و فردی لازمه را می آموزید.
یاد میگیرید با CRM و باشگاه مشتریان چگونه توان فروش و وفادارسازی مشتریانتونو افزایش می دهد.
با برندهای روز دنیا آشنا میشین و مدیریت سالن,آشپزخونه و بارتونو یاد میگیرید.
و از جمع بندی کلیه این آموزه ها و اجرای صحیح آنها میتوانید کسب و کار حرفه ای و روونی بسازید.
راحت تر کار کنید, بهره برداری بیشتری کنید.
گروه آوای رسا با بیش از ۱۰ سال تجربه در صنعت رستوران و کافه، به یکی از برترین شرکتهای مشاوره تخصصی در این حوزه تبدیل شده است. تیم متخصصان ما با آشنایی کامل با نیازها و چالشهای این صنعت، در تمام مراحل اجرایی کسب و کارهای کافه و رستوران به شما کمک خواهد کرد. از مشاوره راهاندازی تا بهینهسازی عملکرد، از برندینگ تا استراتژی بازاریابی، تیم ما با بهرهگیری از رویکردهای نوین و متنوع، به شما کمک میکند تا بهترین نتیجه را برای کسب و کار خود داشته باشید.
طراحی شده توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ دیزون