دوره MBA رستوران و کافه | دوره مدیریت رستوران و کافه

دوره MBA رستوران و کافه یا مدیریت عالی کافه رستوران ، دوره ای جامع و کارآمد برای تمامی افراد فعال در صنعت F&B است. اگر به دنبال آموزش رستوران داری و سایر موارد مربوط به رستوران هستید این دوره مناسب شماست.

دوره آموزش مدیریت کافه و رستوران تلاش دارد با ایجاد قابلیت ها و شایستگی های مورد نیاز در جهت یافتن راه حل های مناسب برای مشکلات و مسائل موجود در محیط رقابتی کسب و کار کافه و رستوران در سطوح مدیران میانی و کارشناسان ارشد و هریک از فعالان در صنعت کافه رستوران قدم بردارد. تلاش این مجموعه با گردآوری دانش روز به همراه اساتید حرفه ای و آکادمیک براین بوده است که دانشپذیر در پایان دوره mba رستوران داری ، خود را واجد سطح بالاتری از قابلیت های عملیاتی مدیریتی بیابد.

دوره مدیریت رستوران و کافه

  • حضور اساتید و مدیران رستورانی برجسته و مجرب صنعت کافه و رستوران کشور
  • گواهینامه مورد تایید وزارت علوم ,تحقیقات و فناوری و همچنین مورد تایید اتحادیه رستوران داران
  • برگزاری ورکشاپ های رستورانی و مشاوره تخصصی مدیریت رستوران علاوه بر دروس اصلی به منظور تقویت مهارت های کاربردی مدیریت رستوران داری
  • امکان پذیرش و معادل سازی سر فصل ها برای ادامه تحصیل در رشته رستوران در مقاطع بالاتر دانشگاههای خارج از کشور
نحوه برگزاری دوره:
حضوری و آنلاین
مدت زمان دوره:
220 ساعت
گواهینامه:
مدرک رسمی وزارت علوم
نحوه پرداخت:
نقدی و اقساط
این دوره برای چه کسانی مناسب است؟
دوره MBA رستوران وکافه برای تمامی مدیران در تمامی سطوح مناسب است. مدیران فرانچایز ، مدیران شعب رستوران ، مدیران مارکتینگ و مدیران پشت صحنه رستوران ها و کافه ها می توانند از این دوره استفاده کنند.

مدرسان دوره MBA رستورانی

ترکیبی از بهترین های کافه و رستوران را دور هم جمع کرده ایم
دکتر رحیم فرضی پور

دکتر رحیم فرضی پور

مدیر آموزشگاه آزاد بهار

دکتر سعید شهباز مرادی

دکترای مدیریت رفتار سازمانی

دکتر بهنود اله وردی

دکتر بهنود الله وردی

محمد خطیبی

دکتر محمد خطیبی

استراتژیست کسب و کار

دکتر علی اسداللهی | دکترای مدیریت مالی

دکتر علی اسداللهی

دکترای مدیریت مالی

دکتر امین اسداللهی

دکتر امین اسداللهی

دکتری مدیریت بازرگانی-گرایش بازاریابی

امیر بختایی

امیر بختایی

امیرحسین رضائیان

امیر حسین رضائیان

مشاوره و راه اندازی کافه و رستوران

نوید سهیلی

نوید سهیلی

مشاوره و راه اندازی کافه و رستوران

محمد بنی هاشمی

مشاور راه اندازی تشریفات رستوران

منصور بردبار مقدم

منصور بردبار مقدم

مازیار عصام

مازیار عصام

رسا فیروزی | آوای رسا

رسا فیروزی

مشاور کسب و کار رستوران و کافه

نیاز به مشاوره دارید؟
کارشناسان دوره شما را راهنمایی می‌کنند. با ما تماس بیگرید و اطلاعات لازم را دریافت کنید.

سرفصل‌های دوره MBA

  • دروس عمومی

    دروس عمومی
    ردیفسرفصل دروسنام استادمدت زمان
    1سمینار مفاهیم نوین مدیریتدکتر رحیم فرضی پور3 ساعت
    2مهارت های نوین و کاربردی مدیریتدکتر رحیم فرضی پور 36 ساعت
    3مدیریت رفتار سازمانیدکتر شهباز مرادی21 ساعت
    جمع ساعات: 60
  • دروس تخصصی

    دروس تخصصی
    ردیفسرفصل دروسنام استادمدت زمان
    1مدل کسب و کاردکتر محمد خطیبی15 ساعت
    2تیم سازی و رهبریدکتر رحیم فرضی پور12 ساعت
    3مدیریت مالیدکتر علی اسداللهی9 ساعت
    4حسابداری تخصصیشرکت اکانتینگ9 ساعت
    5مارکتینگدکتر امین اسداللهی15 ساعت
    6برندینگدکتر بهنود الله وردی12 ساعت
    7فرانچایزدکتر صفار9 ساعت
    8CRMشرکت سپیدز6 ساعت
    9صنعت رستوراننوید سهیلی24 ساعت
    10مدیریت کاربردیامیرحسین رضائیان9 ساعت
    11HACCP (کنترل ایمنی و بهداشت)مقدم _ عضو اتحادیه رستوران داران3 ساعت
    12قانون صنعتمازیار عصام _ عضو اتحادیه رستوران داران3 ساعت
    13چالش در سالنمحمد بنی هاشمی9 ساعت
    14بهره برداری کلیرسا فیروزی12 ساعت
    15کارگاه های آموزشیافراد متخصص صنعت20 ساعت
    16Control Costامیرحسین ماهی دشتی9 ساعت
    17اصول و فنون مذاکرهمهندس بختایی15 ساعت
    18قراردادهادکتر قاسمی6 ساعت
    19فناوری اطلاعاتشرکت اسمارت6 ساعت
    جمع ساعات: 203
نیاز به مشاوره دارید؟
کارشناسان دوره شما را راهنمایی می‌کنند. با ما تماس بیگرید و اطلاعات لازم را دریافت کنید.
چرا باید در دوره جامع مدیریت رستوران و کافه شرکت کنم؟

دوره جامع مدیریت رستوران و کافه یا دوره MBA رستوران و کافه به این منظور طراحی شده است تا تمامی مالکان و مدیران رستورانی بتوانند دانش خود را در زمینه مدیریت یک رستوران یا کافه ارتقا دهند.

صنعت غذا و نوشیدنی یکی از صنایع مهم در کل دنیاست و گردش مالی زیادی را به خود اختصاص داده است. مسئله مدیریت منابع ، مدیریت نیروی انسانی و تصمیمات استراتژیک ، مسائلی هستند که برای داشتن یک رستوران موفق ضروری است.

از سویی، یکی از مهمترین اهدافی که برای بسیاری از برند های رستورانی اهمیت دارد، مسئله فرانچایز یا اضافه کردن شعب است. امری که دانش کافی و دقت در تصمیم گیری را می‌طلبد.

این دوره، برای ایجاد یک دانش جامع و کافی در مدیرانی طراحی شده است که تمایل دارند با بروزرسانی دانش خود، سهمی مناسب از این صنعت به دست بیاورند.

دستاورد این دوره چیست؟
  • تغییر نگرش فردی و مدیریتی
  • تفکر استراتژیک
  • افزایش ارتباطات و نظم فردی
  • دانش تخصصی در زمینه رستوران و کافه
  • ایجاد دید وسیع تر
  • آشنایی با ترند‌های روز کسب و کار
  • جلوگیری از آزمون و خطا
  • بدست آوردن دانش مدیریت رستوران و کافه
  • مدرک آموزش مدیریت کافه و رستوران

تقویم دوره MBA کافه و رستوران

تاریخ شروع دورهتاریخ پایان دورهمحل برگزاری دورهوضعیت دوره
1399/11/141400/06/20آموزشگاه عالی آزاد بهارپایان یافته
1400/07/031401/04/28آموزشگاه عالی آزاد بهارپایان یافته
1401/05/101402/02/20آموزشگاه عالی آزاد بهارپایان یافته
1402/03/011402/12/21آموزشگاه عالی آزاد بهارپایان یافته
1403/01/201403/09/28آموزشگاه عالی آزاد بهاردر حال برگزاری
1403/05/201404/01/20آموزشگاه عالی آزاد بهاردر حال ثبت نام
نیاز به مشاوره دارید؟

دوره مدیریت رستوران و کافه چیست؟

صنعت رستوران و کافه در ایران ، صنعتی است که در سالهای اخیر رشد قابل توجهی را داشته است. دلیل این امر، سرمایه گذاری کلان مجموعه هایی مثل اسنپ فود در این زمینه است. اما با این وجود، مدیران رستوران و کافه با چالش های زیادی در این کار مواجه هستند.

ما در آوای رسا، برای حل این چالش ها ، یک دوره مدیریت رستوران و کافه طراحی کردیم که حدود 20 سرفصل مهم توسط 20 استاد متخصص برای حل دونه دونه مشکلات شما حدود 200 ساعت به شما آموزش میدهند. در این بین ورک‌شاپ‌هایی طراحی نمودیم که بزرگان و صاحبین فکر  و نگرش در حوزه ی غذا  و نوشیدنی, تجربیات ارزشمندشان را به شما انتقال میدهند.

دوره MBA رستوران و کافه ، با مشارکت آوای رسا و در در موسسه آموزش عالی آزاد بهار ( بنیان گذارMBA و DBA  در ایران ) و با مدرک از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری ارائه میگردد.

در دوره آموزش مدیریت رستوران و کافه چه چیزی یاد می‌گیرید؟

  • در این دوره تکنیکها و فعالیت های مدیریت با رویکردهای به روز یاد میگیرید.
  • با یادگرفتن طراحی مدل کسب و کار رستوران یاد میگیرید ارزش برند خود را چگونه طراحی و شناسایی کرده و چگونه و انتقال بدهید.
  • یاد میگیرید که منابع انسانی را چگونه استخدام و کنترل کنید.
  • آموزش می بینید که چطور نیروی انسانی خود را که وفادار کنید.
  • در این دوره از انبارداری صحیح رستورانی تا COST CONTROL  و حسابداری و صندوقداری رستوران را آموزش می بینید.
  • با مباحث بازاریابی رستوران در دوره MBA‌ رستوران  آشنا می‌شوید و به شما آموزش داده  می‌شود که چگونه کسب و کار خود را به یک برند تبدیل کنید.
  • زیرساخت لازم و روند اعطای نمایندگی و شعبه را می‌آموزید. درواقع آموزش فرنچایز را در این دوره خواهید داشت.
  • با قوانین و مقررات صنعت F and B آشنا می‌شوید.
  • بهداشت محیط و فردی در رستوران و کافه می آموزید.
  • یاد میگیرید که CRM  و باشگاه مشتریان رستورانی چگونه توان فروش و وفادارسازی مشتریان را افزایش می دهد.
  • با برندهای روز دنیا آشنا می‌شوید و مدیریت سالن ، بار و آشپزخانه را یاد می‌گیرید.