خانه » MBA رستوران و کافه
دوره MBA رستوران و کافه یا مدیریت عالی کافه رستوران ، دوره ای جامع و کارآمد برای تمامی افراد فعال در صنعت F&B است. اگر به دنبال آموزش رستوران داری و سایر موارد مربوط به رستوران هستید این دوره مناسب شماست.
دوره آموزش مدیریت کافه و رستوران تلاش دارد با ایجاد قابلیت ها و شایستگی های مورد نیاز در جهت یافتن راه حل های مناسب برای مشکلات و مسائل موجود در محیط رقابتی کسب و کار کافه و رستوران در سطوح مدیران میانی و کارشناسان ارشد و هریک از فعالان در صنعت کافه رستوران قدم بردارد. تلاش این مجموعه با گردآوری دانش روز به همراه اساتید حرفه ای و آکادمیک براین بوده است که دانشپذیر در پایان دوره mba رستوران داری ، خود را واجد سطح بالاتری از قابلیت های عملیاتی مدیریتی بیابد.
دکتر رحیم فرضی پور
مدیر آموزشگاه آزاد بهار
دکتر سعید شهباز مرادی
دکترای مدیریت رفتار سازمانی
دکتر بهنود الله وردی
دکتر محمد خطیبی
استراتژیست کسب و کار
دکتر علی اسداللهی
دکترای مدیریت مالی
دکتر امین اسداللهی
دکتری مدیریت بازرگانی-گرایش بازاریابی
امیر بختایی
امیر حسین رضائیان
مشاوره و راه اندازی کافه و رستوران
نوید سهیلی
مشاوره و راه اندازی کافه و رستوران
محمد بنی هاشمی
مشاور راه اندازی تشریفات رستوران
منصور بردبار مقدم
مازیار عصام
رسا فیروزی
مشاور کسب و کار رستوران و کافه
ردیف | سرفصل دروس | نام استاد | مدت زمان |
---|---|---|---|
1 | سمینار مفاهیم نوین مدیریت | دکتر رحیم فرضی پور | 3 ساعت |
2 | مهارت های نوین و کاربردی مدیریت | دکتر رحیم فرضی پور | 36 ساعت |
3 | مدیریت رفتار سازمانی | دکتر شهباز مرادی | 21 ساعت |
جمع ساعات: 60 |
ردیف | سرفصل دروس | نام استاد | مدت زمان |
---|---|---|---|
1 | مدل کسب و کار | دکتر محمد خطیبی | 15 ساعت |
2 | تیم سازی و رهبری | دکتر رحیم فرضی پور | 12 ساعت |
3 | مدیریت مالی | دکتر علی اسداللهی | 9 ساعت |
4 | حسابداری تخصصی | شرکت اکانتینگ | 9 ساعت |
5 | مارکتینگ | دکتر امین اسداللهی | 15 ساعت |
6 | برندینگ | دکتر بهنود الله وردی | 12 ساعت |
7 | فرانچایز | دکتر صفار | 9 ساعت |
8 | CRM | شرکت سپیدز | 6 ساعت |
9 | صنعت رستوران | نوید سهیلی | 24 ساعت |
10 | مدیریت کاربردی | امیرحسین رضائیان | 9 ساعت |
11 | HACCP (کنترل ایمنی و بهداشت) | مقدم _ عضو اتحادیه رستوران داران | 3 ساعت |
12 | قانون صنعت | مازیار عصام _ عضو اتحادیه رستوران داران | 3 ساعت |
13 | چالش در سالن | محمد بنی هاشمی | 9 ساعت |
14 | بهره برداری کلی | رسا فیروزی | 12 ساعت |
15 | کارگاه های آموزشی | افراد متخصص صنعت | 20 ساعت |
16 | Control Cost | امیرحسین ماهی دشتی | 9 ساعت |
17 | اصول و فنون مذاکره | مهندس بختایی | 15 ساعت |
18 | قراردادها | دکتر قاسمی | 6 ساعت |
19 | فناوری اطلاعات | شرکت اسمارت | 6 ساعت |
جمع ساعات: 203 |
دوره جامع مدیریت رستوران و کافه یا دوره MBA رستوران و کافه به این منظور طراحی شده است تا تمامی مالکان و مدیران رستورانی بتوانند دانش خود را در زمینه مدیریت یک رستوران یا کافه ارتقا دهند.
صنعت غذا و نوشیدنی یکی از صنایع مهم در کل دنیاست و گردش مالی زیادی را به خود اختصاص داده است. مسئله مدیریت منابع ، مدیریت نیروی انسانی و تصمیمات استراتژیک ، مسائلی هستند که برای داشتن یک رستوران موفق ضروری است.
از سویی، یکی از مهمترین اهدافی که برای بسیاری از برند های رستورانی اهمیت دارد، مسئله فرانچایز یا اضافه کردن شعب است. امری که دانش کافی و دقت در تصمیم گیری را میطلبد.
این دوره، برای ایجاد یک دانش جامع و کافی در مدیرانی طراحی شده است که تمایل دارند با بروزرسانی دانش خود، سهمی مناسب از این صنعت به دست بیاورند.
تاریخ شروع دوره | تاریخ پایان دوره | محل برگزاری دوره | وضعیت دوره |
---|---|---|---|
1399/11/14 | 1400/06/20 | آموزشگاه عالی آزاد بهار | پایان یافته |
1400/07/03 | 1401/04/28 | آموزشگاه عالی آزاد بهار | پایان یافته |
1401/05/10 | 1402/02/20 | آموزشگاه عالی آزاد بهار | پایان یافته |
1402/03/01 | 1402/12/21 | آموزشگاه عالی آزاد بهار | پایان یافته |
1403/01/20 | 1403/09/28 | آموزشگاه عالی آزاد بهار | در حال برگزاری |
1403/05/20 | 1404/01/20 | آموزشگاه عالی آزاد بهار | در حال ثبت نام |
صنعت رستوران و کافه در ایران ، صنعتی است که در سالهای اخیر رشد قابل توجهی را داشته است. دلیل این امر، سرمایه گذاری کلان مجموعه هایی مثل اسنپ فود در این زمینه است. اما با این وجود، مدیران رستوران و کافه با چالش های زیادی در این کار مواجه هستند.
ما در آوای رسا، برای حل این چالش ها ، یک دوره مدیریت رستوران و کافه طراحی کردیم که حدود 20 سرفصل مهم توسط 20 استاد متخصص برای حل دونه دونه مشکلات شما حدود 200 ساعت به شما آموزش میدهند. در این بین ورکشاپهایی طراحی نمودیم که بزرگان و صاحبین فکر و نگرش در حوزه ی غذا و نوشیدنی, تجربیات ارزشمندشان را به شما انتقال میدهند.
دوره MBA رستوران و کافه ، با مشارکت آوای رسا و در در موسسه آموزش عالی آزاد بهار ( بنیان گذارMBA و DBA در ایران ) و با مدرک از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری ارائه میگردد.
گروه آوای رسا با بیش از ۱۰ سال تجربه در صنعت رستوران و کافه، به یکی از برترین شرکتهای مشاوره تخصصی در این حوزه تبدیل شده است. تیم متخصصان ما با آشنایی کامل با نیازها و چالشهای این صنعت، در تمام مراحل اجرایی کسب و کارهای کافه و رستوران به شما کمک خواهد کرد. از مشاوره راهاندازی تا بهینهسازی عملکرد، از برندینگ تا استراتژی بازاریابی، تیم ما با بهرهگیری از رویکردهای نوین و متنوع، به شما کمک میکند تا بهترین نتیجه را برای کسب و کار خود داشته باشید.
تهران، خیابان پاکستان، هرات دوم، موسسه آموزش عالی آزاد بهار
28426303_021
contact@imrasa.ir
طراحی شده توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ دیزون